quantum healing hypnose

Waarom een sessie?
Cliënten
komen om verschillende redenen voor een quantum healing hypnose sessie. Sommigen komen uit nieuwsgierigheid. Sommigen hebben vragen over hun levensdoel, gezin, werk of gezondheidsproblemen. Cliënten komen met levensbedreigende ziektes, pijn, depressies of verslavingen. Cliënten willen beter begrijpen waarom hun leven is zoals het is geweest, en nog belangrijker, hoe ze zo goed mogelijk verder kunnen gaan. Soms komen cliënten met vragen over het universum en hun verbinding daarmee.


Hoe werkt het?
De quantum healing hypnose geeft toegang tot het hogere zelf. Zo kun jij antwoorden krijgen op vragen die je hebt. Ook kun je healing krijgen. Alles is mogelijk.

De QHHT techniek is gedurende 40 jaar ontwikkeld door Dolores Cannon (www.dolorescannon.com). De meest spraakmakende resultate zijn ermee behaald. Het is echt een magische reis!

Waar gaat de reis naartoe?

Je kunt toekomstige levens, parallelle levens, levens op andere planeten en levens in andere dimensies ervaren in een sessie. Of eerdere momenten uit jouw leven nu. Het belangrijkste is dat tijdens een sessie precies gebeurt wat nodig is voor jou.

We gaan naar de meest geschikte tijd en plaats om te ervaren en naar te kijken om jouw vragen te behandelen en om healing te krijgen. ik begeleid je hierbij met mijn ervaring met QHHT en als (healing) medium. Wees voorbereid op een verandering op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau.

Mogelijkheden

Een QHHT sessie (Quantum Healing Hypnose Technique) is in persoon. Ik ben level 2 practitioner. Je kunt mij vinden in het officiële register: www.qhhtofficial.com/find-a-practitioner).

Een BQH sessie (Beyond Quantum Healing) is online. Ik ben BQH practitioner (www.candacecrawgoldman/beyond-quantum-healing/).

Let op: in principe is 1 sessie genoeg.

Please know we facilitate sessions in English as well. 

Wat doen we in de sessie?

De sessie is opgedeeld in twee delen. We beginnen met een interview waarin we je leven, de mensen in je leven, de belangrijkste lessen die je hebt overwonnen, je uitdagingen, je gezondheid, carrière, doelen en interesses bespreken.

Vervolgens gaan we naar een hypnose (trance) sessie waar we door een levenservaring zullen reizen en je hogere zelf zullen bereiken om je vragen te beantwoorden. Die vragen heb je van tevoren thuis gemaakt en meegenomen.

Welke vragen kan ik stellen?

Je kunt vragen stellen over je gezondheid, carrière, doel van je leven, relaties en andere zaken waar je nieuwsgierig naar bent. Er zijn geen taboe-onderwerpen voor de lijst.

Je hogere zelf zal niets uit de weg gaan om te delen wat belangrijk voor jou is om te weten. Neem de tijd die je nodig hebt om een ​​lijst van 10 tot 20 vragen samen te stellen. We kunnen altijd op de dag van je sessie ook altijd iets aan je lijst toevoegen.

 

Wat kan ik nog meer doen om mij voor te bereiden?

Iedereen kan gehypnotiseerd worden. Het is een normale staat van zijn. Je gaat er overdag ook steeds in en uit. Dus je hoeft je daar geen zorgen over te maken.

Het beste kun je licht eten voor de sessie en niet teveel drinken (liefst geen cafeïne voor de sessie). Gebruik geen alcohol of drugs vanaf 72 uur voor de sessie. Als het kan, probeer dan ook in die periode van 72 uur zo licht mogelijk te eten, niet te roken en zo min mogelijk tv en social media te kijken. De reis die we gaan maken, is een reis naar binnen. Zo min mogelijk afleiding is de beste voorbereiding daarop.

Je zult tijdens de sessie liggen. Het is dus het fijn om comfortabele kleding te dragen.

Tijdens de sessie zullen we gebruik maken van visualisatie. Als je wilt, kun je dit oefenen. Voordat je ‘s nachts gaat slapen, probeer je een voor jou mooie plek in zoveel mogelijk details voor te stellen. Welke kleuren zie je? Zijn er geluiden? Zijn er mensen om je heen? Zijn er dieren? Wat zie je nog meer? Hoe ruikt het? Hoe voelt het?

Sta open voor alles

Heb een open mind voor de sessie en geen verwachtingen. Sta jezelf toe om te geloven in wat je ervaart en sta open voor het ontvangen van de antwoorden en hulp die je zoekt.

Er zijn geen toevalligheden. Je bent hier niet voor niets naartoe geleid.

Het wordt een mooie en ontspannende sessie!

maak een QHHT afspraak

5-7 uur | locatie in overleg | Nederlands or English | inclusief opname

plan je afspraak

copyright 2022 | noëlle