Ik heb deze sessie zelf gedaan omdat ik merkte dat ik niet verder kwam en steeds tegen een grens aan liep op verschillende vlakken. Deze sessie heeft dat voor mij absoluut open gebroken en daarbij ben ik ook nog een boel emotionele balast kwijt. Op de momenten dat ik het spannend vond om verder te gaan ben ik heel goed ondersteund door Noelle. Daardoor is deze sessie echt een hele bijzondere, waardevolle geslaagde sessie geworden voor mij die me echt een hele stap verder heeft gebracht. 

Bram

quantum healing

Ik wil Noëlle ontzettend bedanken voor de tijd die ze nam voor deze langdurige en bijzonder fijne sessie, haar rust die ze uitstraalt, haar manier van vragen stellen. Ik hoop dat je hiermee heel veel mensen verder kunt helpen op hun innerlijke pad. Het is verhelderend ook door je levensverhaal te vertellen en zodoende alles op een rij te zetten. Het is zo fijn om dat aan een empatische vrouw (zo voelde dat zeker voor mij) toe te vertrouwen. Ik vond de opbouw van de dag ook heel fijn. Eerst je levensverhaal en daarna de hypnosessie. Je ruimt denkbeelden uit het verleden op.

Elly

quantum healing

Ik beveel het ten zeerste aan om inzicht te krijgen en antwoorden te krijgen waar je op een andere manier vaak geen antwoord op hebt gekregen.  

Arie

quantum healing

De sessie heeft mij veel rust gebracht.  

Anoniem

consult

Dank voor de mooie sessie Noëlle!Je hebt mij zo mooi en liefdevol begeleid! Je hebt alle tijd genomen om mij alles uit te leggen en te luisteren naar mijn verhalen! Door deze sessies heb ik twijfels opgeruimd en ben ik dichter bij mijn zielsbestemming gekomen!

Mijn vertrouwen in mijzelf is vergroot!Een aanrader voor die mensen die op zoek zijn naar het waarom van bepaald gedrag en bepaalde overtuigingen…Heel veel dank!!  

Geza

quantum healing

Mensen die troost zoeken, op zoek zijn naar antwoorden/een nood vraag hebben,  onzekerheid ervaren, blokkades ervaren kunnen baat hebben bij deze sessie. Alles gebeurt in samenspraak en jij bent degene die uiteindelijk bepaalt wat er besproken wordt of wat je wel/niet wil prijsgeven. Het gesprek ontwikkelt zich gewoon. Noelle besteedt veel aandacht en tijd aan het kennismakingsgesprek opdat ze een goed beeld heeft van jouw vragen op dat moment. Het ontwikkelt zich gewoon gaandeweg..

Anoniem

quantum healing

Ik zou jou zeker aanbevelen voor deze sessie. Ik heb stapsgewijs uitleg gekregen over de sessie, het verloop ervan etc. Voor mensen die inzicht willen ten aanzien van henzelf, trauma’s, vorige levens, spiritualiteit.

Gaby

quantum healing

The session with Noelle is a really pleasant experience. She explained to me the process and sequence of the session in detail before starting and during the session, I felt her support all the time. This session was a great opportunity for me to discover more about my life purpose and gave me a deeper understanding of my current relationships and some health challenges I have been dealing with. Noelle has a natural talent to hold a safe space and facilitate a conversation with me and my Self.

Having an open mind and sense of discovery can help anyone that is wondering about how to find a deeper meaning in their life.

Pedro

quantum healing

Het is een spirituele ervaring, waarbij je m.b.v. visualisatie en hypnose naar jezelf gaat kijken en zélf antwoorden gaat geven op vragen die voor jou belangrijk zijn. Noëlle begeleid je daar heel goed bij op een rustige, respectvolle manier zonder oordeel.

Marlies

quantum healing

Noëlle zorgt voor een veilige omgeving! Ze geeft je alle ruimte. Ze is een gids die de juiste route bewandelt waardoor ik een prachtige sessie heb gehad!

Olger

quantum healing

copyright 2022 | noëlle